Co się stanie, jeśli wybiorę kopiowanie otwartych transakcji?
Gdy konto obserwującego połączy się, wszelkie transakcje konta głównego (master) otwarte w ciągu ostatnich 10 minut zostaną automatycznie zreplikowane — pod warunkiem, że mieszczą się w Twoich limitach poślizgu cenowego (slippage) — nawet jeśli opcja Kopiuj istniejące transakcje jest ustawiona na BRAK.