Wat gebeurt er als ik openstaande trades kopiëren selecteer?
Wanneer een volgersaccount verbinding maakt, worden alle master-trades die in de voorafgaande 10 minuten zijn geopend automatisch gerepliceerd — mits deze binnen uw slippage-instellingen vallen — zelfs als Copy Existing Trades [Bestaande trades kopiëren] is ingesteld op NONE [GEEN].