Jak zarządzać swoim kopiowaniem?
Otwórz kartę Copying [Kopiowanie], aby wyświetlić wszystkie aktywne strategie i ich ustawienia kopiowania. Możesz edytować ustawienia lub zatrzymać kopiowanie w dowolnym momencie.
Aby uzyskać pomoc, przejdź do Help [Pomoc], przewiń na sam dół i kliknij Restart walkthrough [Uruchom ponownie samouczek].