Hoe kan ik een groep aanmaken?

Tik op het pictogram "Activiteit" in het navigatiemenu onderaan en klik op "Mijn groepen" bovenaan. Hier ziet u een lijst van alle groepen waarbij u bent aangesloten. Als u voor het eerst bij een groep komt is deze lijst leeg.
Klik vervolgens op het '+'-pictogram in de rechterbovenhoek om uw eigen groep aan te maken. U kunt een groepsnaam, een beschrijving en een foto toevoegen. U kunt de instellingen van de groepen ook onderaan deze pagina bewerken. Klik, om extra leden aan de groep toe te voegen, op de knop "Iemand uitnodigen voor deze groep". Op het volgende scherm ziet u een lijst van alle gebruikers op Pelican. U kunt scrollen of op de zoekbalk bovenaan klikken om gebruikers op naam te zoeken, de naam te activeren en toe te voegen aan de groep.
Klik om iemand die nog niet op de app zit uit te nodigen op "Een vriend uitnodigen" in de rechterbovenhoek. Selecteer hem vervolgens uit de contactenlijst van uw telefoon. Klik zodra u alle gebruikers heeft geselecteerd die u in de groep wilt opnemen op de knop "Volgende".
Hier kunt u alle leden van uw groep beheerdersrechten geven. <br>Een beheerder kan groepsinstellingen bewerken, andere gebruikers uitnodigen en commentaar geven in een groep die uitsluitend bedoeld is voor toeschouwers.
<p><br>Klik ten slotte op "Klaar".<br></p>