Hoe stel ik een prestatievergoeding in?

Wilt u een vergoeding instellen om gekopieerd te worden, dan kunt u dat via de app aanvragen.
1. Log in op de app. 2. Controleer of u een live handelsaccount heeft gekoppeld als signaalaanbieder. (Raadpleeg: https://knowledgebase.pelicantrading.io/knowledge/how-do-i-connect-link-my-trading-account). 3. Selecteer "Ik wil een vergoeding vragen". 4. Vul het aanvraagformulier in. Wij beoordelen de aanvraag en als uw aanvraag wordt goedgekeurd geven wij die optie vrij. Dit kan tot 2 werkdagen duren. 6. Is uw aanvraag goedgekeurd? Klik dan op accountpagina, selecteer de vergoeding en kies het percentage dat u in rekening wilt brengen.