Czy moje konto Kopiuj jest prawidłowo połączone?
Jeśli prawidłowo połączyłeś swoje konto jako Kopiuj, po otwarciu strony konta pod Twoim zdjęciem pojawi się zielona etykieta CONNECTED (połączono). Jak pokazano poniżej:
Jeśli ten przycisk jest dostępny, Twoje konto jest skonfigurowane i gotowe do działania.
Jeśli status jest wyświetlany na czerwono jako NOT_CONNECTED (niepołączono), a Ty nie zatrzymałeś ręcznie kopiowania swojego sygnał, zwykle oznacza to, że zaktualizowałeś hasło MetaTrader, ale nie zaktualizowałeś go w aplikacji. Zaktualizuj hasło handlowe w aplikacji. Aby uzyskać więcej informacji, zobacz nasz User Guide (Przewodnik użytkownika) dotyczący aktualizacji hasła do konta handlowego.
Jeśli przegapiłeś transakcje, zapoznaj się z naszym FAQ dotyczącym przyczyn pominięcia Kopiuj transakcje, aby uzyskać dalsze wskazówki.