Waarom is mijn transactie niet gekopieerd of waarom is mijn transactie te laat uitgevoerd?

Als u klikt op posities < gemist, krijgt u uitleg over elke gemiste transactie. De reden kan bijvoorbeeld zijn dat er onvoldoende saldo is of dat de markt niet beschikbaar was. Ons systeem werkt door het verzenden van het verzoek om een transactie te plaatsen en wacht dan op een antwoord van de server van de broker. Dit gebeurt meestal onmiddellijk, maar wij wachten uiterlijk 15 minuten. Als de transactie binnen de door het signaal ingestelde koersparameters blijft, wordt de transactie binnen die 15 minuten uitgevoerd. Na 15 minuten wordt de transactie niet meer gekopieerd. Daarom kan het zijn dat er te lang gewacht is met de uitvoering van uw transactie of dat deze gemist is.