Hoe kan ik een Max Drawdown instellen?

Nadat u een gebruiker (Signaal) heeft geselecteerd om te kopiëren kunt u een maximale drawdown toevoegen. Er zijn drie niveaus om die aan te passen: Het eerste is een waarschuwingsniveau. Op dit niveau krijgt u een melding. Ten tweede is er een "Soft Stop Level". Als dit wordt geactiveerd worden alle kopieeractiviteiten opgeschort. Er zullen geen kopieertransacties meer op uw account worden geplaatst. En ten slotte is er het "Hard stop level". Als dit niveau wordt geactiveerd, worden al uw kopieertransacties gesloten en worden alle kopieeractiviteiten opgeschort.
Wilt u hier meer over weten? Raadpleeg dan "Hoe wordt de Max Drawdown berekend?"